top of page

HVA ER HELSECOACHING OG NLP?

HELSECOACHING

Helsecoaching har spesielt fokus på helse, og utfordringer med helse. Vi følger et spesielt HelseCoach program, utviklet av Hjerteakademiet, for å få en livsstilsendring og for å få det livet du ønsker deg.

Dette programmet passer perfekt for deg som er klar for å ta det neste steget til virkelig og nå målet.

Helsecoach - programmet kan hjelpe deg uansett om det er å gå ned i vekt, få mere energi og overskudd, bli kvitt bekymringene dine eller har en kropp som ikke fungerer helt - hvor du har vondt fysisk eller mentalt - ønsker å ta gode valg slik at du kan bli den beste utgaven av deg selv.

Eller det du trenger akkurat nå!

Akkurat dette programmet er testet ut på tusenvis av kunder.NLP COACHING

NLP er en forkortelse for Nevro Lingvistisk Programmering og er enkelt sagt læren om hvordan du finner frem til de beste ressursene i deg selv og hos andre.

NLP er opptatt av hvordan mennesker og organisasjoner oppnår enestående resultater. Metodene kan formidles til andre, slik at de også kan nå gode resultater.

NLPs opprinnelse begynte som et studie av mennesker som kommuniserte usedvanlig bra, og har siden utviklet seg til et systematisk studium av menneskelig kommunikasjon.

Disse metodene anvendes internasjonalt bl.a. innenfor business, sport, utdannelse, salg og undervisning. NLP er mer enn en samling teknikker, det er en retning innenfor den positive psykologien og lærer oss en måte å tenke på, en sinnstilstand preget av nysgjerrighet, utforskning og undring.

Det er en metode som egner seg like godt i det private liv som på jobben, og kan brukes i alle livets sammenhenger, og er effektivt og praktisk å bruke.

NLP COACHING handler om å støtte å hjelpe mennesker til å bevege seg mot det de virkelig ønsker at livet skal gi dem.

I en Coaching time kan du selv velge hva som er viktig for deg. Hvorfor det er viktig og hvordan du skal få det til.

Still deg selv noen avklarende spørsmål som NLP Coaching kan hjelpe deg å avdekke:

  • Er det noen områder i livet jeg ønsker endring på?
  • Har jeg det livet jeg ønsker?
  • Hvordan nå dit jeg ønsker?
  • Hvordan overkomme det som stopper og begrenser meg?
  • Hvordan ha det godt med meg selv og andre?
  • Hvordan takle problemer og konflikter?
  • Hvordan øke personlig innsikt?
  • Hvordan få suksess?
  • Hvordan lykkes i det jeg foretar meg? m.m

I NLP Coaching kan du få verktøy og mulighet til å sette pris på deg selv, oppdage egen verdi. Glede deg over livets mysterier, komme i kontakt med ditt innerste. Muligheter til å sette farge og tone på din tilværelse.

Du kommer mer i Balanse og Harmoni med deg selv.

bottom of page