top of page
  • _

KOSTHOLD
Viktige elementene som er viktig å ha fokus på for å kunne oppnå balanse .er; -

- mentaltrening

- fysiskaktivitet

- sunt kosthold

- søvn

 

For at vi skal ta det beste potensialet ut av oss selv, så henger hele kropp og sjel sammen. Og det er ikke bare det vi mater tankene som er viktig, men også det vi mater kroppen vår med

Det er viktig å følge med på maten man spiser, for et sunt kosthold tillater deg å leve et liv av bedre kvalitet. I tillegg vil det gi deg fordeler på alle nivåer, både fysisk og emosjonelt, og det vil øke selvtilliten din. Derfor bør du lære hvordan du kan opprettholde et balansert kosthold og nyte de mange fordelene det genererer.

 

Det er viktig å følge med på maten man spiser, for et sunt kosthold tillater deg å leve et liv av bedre kvalitet. I tillegg vil det gi deg fordeler på alle nivåer, både fysisk og emosjonelt, og det vil øke selvtilliten din. 

La maten være din medisin❤️

 

En gang i tiden var menneskekroppen i toppform fordi den fikk det den trengte. Vi spiste mat som var enkel, men gunstig for oss, og dagliglivet gjorde det helt nødvendig å bruke kroppen.

Feil mat kan gi oss livsstilssykdommer, men vi kan også spise oss friske. Dessverre er det sjelden at dagens sterkt bearbeidede matvarer skaffer oss alt det vi trenger for å være virkelig sunne.

Mye av den maten vi spiser, består av tomme, unyttige kalorier, og inneholder ingredienser som er bearbeidet til det ugjenkjennelige.Vi trenger mat som skaffer oss næring, ikke bare energi.

Selv har jeg skjønt at et balansert og riktig kosthold er viktig for at kroppen min skal fungere opptimalt. Spiser jeg mye sukker og usunt, føles det som om jeg er «fyllesyk» dagen etterpå.

Tar i tillegg tilskudd av vitaminer og riktige fettsyrer som er spesielt viktig for huden, hjernen og hjertet, og for å sikre at kroppen får det den trenger. Viktig med en balanse og måtehold, så jeg kan også skeie ut med litt «usunt» kos når det er helg og kaféturer.

Er jo sunt å ha det godt.:)

 

For å få en sunnere livsstil som varer, handler det om å finne ut HVORFOR du ønsker å leve sunnere. Mitt HVORFOR er helsegevinsten jeg får med bedre helse og livskvalitet.:)


 

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page